Bijles, begeleiding kinderen basisschool met leren, sociale vaardigheden, rekenhulp en lees niveau bijwerken, oefen lessen, cito training, begeleiding sociale vaardigheden

OVER MIJzelf


Mijn naam is Tine Klootwijk, ik werk al 25 jaar met veel plezier in het basisonderwijs.

Ik zoek de uitdaging om voor ieder kind leerstof op maat aan te kunnen bieden dit gebeurt door middel van het inzetten van verschillende werkvormen, zoals met de computer. Met dat voor ogen heb ik ervoor gekozen om mezelf naast mijn baan als leerkracht aan de basisschool ook toe te leggen op extra begeleiding van kinderen. Zo kwam Remedial Teaching op mijn pad. Door Remedial Teaching haal ik veel voldoening uit het feit dat ik mijn leerlingen ''in stijgende lijn'' zie groeien in zowel hun zelfvertrouwen als hun vaardigheden!

Mijn diploma voor Remedial Teaching heb ik op de Christelijke Hogeschool te Ede behaald. Daarnaast heb ik diverse cursussen gevolgd, onder andere:

  • Gedragsverandering bij het kind
  • Zorgverbreding bij kleuters
  • Dyslexie en dyscalculie
  • Cursussen voor begrijpend lezen en rekenen

Verder ben ik aangesloten bij de Landelijke Beroepsvereniging Remedial Teachers (LBRT). Deze vereniging geeft toegang tot informatie waarmee ik op de hoogte blijf van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Remedial Teaching (RT). Daarnaast woon ik regelmatig relevante lezingen bij waarbij ik de interactie met andere gespecialiseerde Remedial Teachers aan ga om op die wijze in discussie te komen over het begeleiden van kinderen die extra hulp verdienen.

Wanneer u ook hulp wilt of vragen heeft dan nodig ik u graag uit om vrijblijvend contact met mij op te nemen. 


Het gezicht van RT praktijk Sleeuwijk Tine Klootwijk

Contact

Buitenlust 1

4254XS Sleeuijk

info@rt-praktijk-sleeuwijk.nl

Tel: 0183 - 30 47 39

Contact